Red Garlic's Tzatsiki och Sweet Potato 4 mars 2013Hurra! Var i Hemsedal 4/3 och fick 3 Ukl och 2 AK, på Red Garlic´s Tzatsiki och Red Garlic´s Sweet Potato "Potatisgrabben".
Tungt före. Kritiklapparna är som godis, "Tzatsiki åpner energiskt på åpent område i kraftig motvind, Dekker terrängen godt det letter ryper i område hvor begge hunderna befinner sig. Tar stånd, justerar sig, reiser presist ryper og er rolig i oppflukt og skudd. Tsaziki har vist os et meget flott fuglearbete men det mangler en del i sökskvaliteterna og hun får idag 3 UKL. " Kritiken är så härlig positiv och beskrivande så jag var bara tvungen att dela med mig . Gissa om man är glad!!

Sweet Potato 2 år och en dag." Potato viser hög arbetsmoral på meget krevande underlag. Viser ett solid terrengdekning og flott bruk av vinden. Holder god kontakt med forer. Tar stånd sammen med makker . Det letter rype presist foran Patato som ei rolig i oppflukt og skudd, utreder ok. En erfaren solid jeger som får 2 AK." Efter en dag i tung terräng och fantastisk stämning bland provdeltagare/domare så är det härligt att äga hundar.

Ägare & foto: © Agneta Andersson, Red Garlic's Kennel


Till huvudmenyn